fbpx

Kik vagyunk?

Több mint 19 éves szakmai múlttal a hátunk mögött, töretlen lelkesedéssel dolgozunk ügyfeleink bizalmáért. Csaknem 150 fős csapattal, és a legnagyobb pénzintézetek, biztosítók ajánlataival állunk a Te rendelkezésedre is. Nyugodt lelkiismerettel mondhatjuk: megbízhatsz bennünk. Partnerünk a Klassis Z Alkusz a magyar pénzügyi piac elismert szereplője és a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének gyémánt minősítésű tagja.
Klassis Z Alkusz Kft.
Klassis Z Alkusz Kft.

Miért érdemes ránk bíznod pénzügyeid kezelését?

Mert alkuszként valóban az ügyfél és nem egy pénzintézet érdekeit képviseljük. Mert alkuszként sokkal átfogóbb termékkínálattal rendelkezünk, mint egy-egy biztosító, vagy pénzintézet. Mert a legfontosabb feladatunk, hogy felmérjük a Te igényeidet és sok-sok megoldás közül kiválasszuk azt, amelyik leginkább megfelel adott élethelyzetednek.

Szakértőink

Domokos Olivér

Ügyvezető

Budapest

E-mail: domokos.oliver@kiszamithatonyugdij.hu
Telefon: 06-20-970-9604

Hódos Bálint

Területi vezető, nyugdíj szakértő

Budapest

Email: iroda@okostanacsado.hu
Telefon: 06-30-965-1005

Dénes Zoltán

Nyugdíj szakértő 

Székesfehérvár

Email: iroda@okostanacsado.hu
Telefon: 06-30-965-1005

Pataki Adrienn

Nyugdíj és hitelezési szakértő

 Veresegyház

Email: iroda@okostanacsado.hu
Telefon: 06-30-965-1005

Szentkirályi Tímea

Nyugdíj szakértő

Siófok

Email: iroda@okostanacsado.hu
Telefon: 06-30-965-1005

Gondolj csak bele:

ha egy biztosító tanácsadójával ülsz le beszélgetni, ő csak azt a néhány megtakarítási formát, biztosítási, befektetési lehetőséget tudja ajánlani, amelyet a saját cége kínál. Lehet, hogy ott van közöttük a Neked legmegfelelőbb konstrukció, de az is lehet, hogy nincs. Ha velünk dolgoztatsz, mi alaposan körülnézünk a piacon és sok-sok biztosító kínálatából olyan ajánlatot választunk ki, amelyikkel biztosan elégedett leszel.

Hogyan zajlik a gyakorlatban az együttműködés?

Az első megbeszélés során megismerkedünk: feltérképezzük személyes értékrended és felmérjük valós igényeid.
A beszélgetés után – a kapott információk ismeretében és a piaci lehetőségek tanulmányozását követően – kidolgozzuk azt az ajánlatot, amellyel hitünk és tudásunk szerint a legjobban szolgáljuk a Te érdekeidet. Ezeket átbeszéljük és ha Te is megfelelőnek találod, akkor szerződést kötünk, és hivatalosan is üzleti kapcsolatba lépünk.
Támogatunk Téged, és segítünk abban, hogyha bármi fennakadás lenne, akkor azt meg tudjuk oldani együtt.

Amennyiben tudod, például a kalkulátoraink segítségével, hogy mekkora összeget fogsz havonta félretenni, úgy ajánlatkérésedet követően el tudjuk küldeni több biztosító társaság konkrét ajánlatát, ami alapján, a felmerült kérdések átbeszélése után, gyorsan el tudunk jutni a szerződéskötéséig.

 

FONTOS!

Nálunk az ügyfélkapcsolat nem ér véget a szerződéskötéssel.

Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésedre.