fbpx

Ha kiszámoltad, hogy várhatólag mekkora összegre lesz szükséged a nyugdíj tervező kalkulátorral, akkor számold ki, hogy körülbelül mekkora összeget tudsz összegyűjteni nyugdíj előtakarékossággal kalkulátorunk segítségével.

Amennyiben nagyobb összeget szeretnél befektetni havonta, mint 55 ezer Ft, úgy keress meg minket és megtaláljuk rá a megoldást, hiszen szinte minden bank és biztosító termékét megtalálod nálunk!

Most már láthatod, hogy mekkora összeget tudsz ennyi havi megtakarítással elérni. Gyakorlatilag a legjobb időben és helyen vagy, hogy elkezd felépíteni a pénzügyi jövődet. Hogy mire lesz elég abban segít a nyugdíj tervező kalkulátor. Ahhoz, hogy ezt elindítsd a 2 legfontosabb lépést megtetted, amit a folyamatábrán követni is tudsz. Ahhoz, hogy megtaláljuk a legjobb ajánlatot és a legjobb pénzintézetet, biztosítót vedd fel velünk a kapcsolatot és kérd ingyenes tanácsadásunkat, aminek keretében 3 cégtől bekérjük a személyre szabott ajánlatot számodra.

* Az állami adójóváírás mértéke maximum 130 ezer Ft lehet évente

** Feltételezett 8% hozammal számoltunk a múltbeli teljesítmények alapján, az itt látott eredmény csak szemléletést szolgálja nem minősül ígéretnek, konkrét ajánlatnak, vagy kötelezettségvállalásnak.