fbpx

Ha kiszámoltad, hogy várhatólag mekkora összegre lesz szükséged a nyugdíj tervező kalkulátorral, akkor számold ki, hogy körülbelül mekkora összeget tudsz összegyűjteni nyugdíj előtakarékossággal kalkulátorunk segítségével.

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Two columns
Vertical
Horizontal
Nyugdíj-megtakarítás kalkulátor
Megtakarításom összesen
Nevem Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Amennyiben nagyobb összeget szeretnél befektetni havonta, mint 55 ezer Ft, úgy keress meg minket és megtaláljuk rá a megoldást, hiszen szinte minden bank és biztosító termékét megtalálod nálunk!

Most már láthatod, hogy mekkora összeget tudsz ennyi havi megtakarítással elérni. Gyakorlatilag a legjobb időben és helyen vagy, hogy elkezd felépíteni a pénzügyi jövődet. Hogy mire lesz elég abban segít a nyugdíj tervező kalkulátor. Ahhoz, hogy ezt elindítsd a 2 legfontosabb lépést megtetted, amit a folyamatábrán követni is tudsz. Ahhoz, hogy megtaláljuk a legjobb ajánlatot és a legjobb pénzintézetet, biztosítót vedd fel velünk a kapcsolatot és kérd ingyenes tanácsadásunkat, aminek keretében 3 cégtől bekérjük a személyre szabott ajánlatot számodra.

* Az állami adójóváírás mértéke maximum 130 ezer Ft lehet évente

** Feltételezett 8% hozammal számoltunk a múltbeli teljesítmények alapján, az itt látott eredmény csak szemléletést szolgálja nem minősül ígéretnek, konkrét ajánlatnak, vagy kötelezettségvállalásnak.